sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Wisp revisited


Valmishan se. Tai ainakin kastelua ja pingotusta, sekä nappeja, vaille valmis. Mutta, tuohon lankaan haluaisi upota. Jopa tuommoisena epämääräisenä myttynä se näyttää ihan kivalta, oikeastaan.

Wisp puikoilla

Ja sitten speksejä:

Malli: Cheryl Niamat, Wisp
Puikot: 5mm
Lanka: Mohair Fiori, 100g
Muut: Nappeja 5 tai 10, kevyitä

Jos jatkossa ilmaantuu enemmänkin pörröneuleisiin viittaavia posteja, se on osittain tämän ohjeen ja varsinkin langan syytä. Ohje on helppo, tekeytyy siinä sivussa, eikä vaadi kuin laskutaitoa, jotta tarvittava määrä rivejä tulee kasaan. Sopii aivan loisteliaasti aloittelevalle pitsineulojalle, koska valmista syntyy vauhdilla eikä minkään taulukon tuijottamista vaadita. Itse sain neulottua seitsemän rotanpoikasen mellastaessa neuleen sisässä sekä puikoissa, langoissa ja korvissani roikkuessa, joten suosittelen ehdottomasti, jos tähän asti on arkaillut pitsineuleiden kanssa.

Valmiina Wisp onkin sitten kaunis:

Kukkaiset napit (näiden löytäminen sitten tosiaan kesti...)


Napeiksi valitsin helmiäistä, kuten alkuperäisessä ohjeessakin, ja myös tuomaan vastapainoa maanläheiselle vihreälle. Tosin alkuperäiset napit eivät neuleeseen päätyneet, ja niinpä lopulta valmistuminen venyikin hyyyyvin pitkälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti