lauantai 12. tammikuuta 2013

Väliaika, kahvia ja pullaa

Tyhjät kädet keksivät tuhmuuksia, vai miten se nyt meni? Joka tapauksessa, seuraavaa isompaa projektia ennen (eli lankoja odotellessa) piti väsätä jotain pientä. Tässä tapauksessa se pieni oli rottapipo.

Tein samalla kuviolla ystävälleni sukat joululahjaksi, ja jo niitä aloitellessa mielessä pyöri ajatus piposta. Joku saattaa tunnistaa kuvan Terry Pratchetin tuotannosta, ja itse kyseisen kirjailijan arvostavana lukijana ilahduin kovasti löytäessäni Ravelrystä tälle kaavion. Loisteliaan hauskat kirjat sekä rotat, mikäs sen parempaa.

Pipolle on myös oikeasti tarvetta, koska kuten arvata saattaa, itselleni en semmoista ole saanut neulottua, vaikka muille onkin mennyt ties kuinka ja monta viime kuukausien aikana.

Lankaa oli varastossa ennestään, joten ei kun vähän mittailemaan, laskemaan, ja sitten puikot käsiin ja menoksi.

Speksit:

Malli: Steph Conley: Death of Rats - Discworld
Puikot: 4mm
Lanka: Sublime Extra Fine Merino Wool DK, Jet Black #13 50g, Red Currant #17 25g

Pipo päässä pakkasella...

Lanka on nimensä mukaisesti aivan mielettömän jumalaisen ihanaa, yksi ehdottomista lemppareista. Tällä kertaa sain langat kuljetettua ilman turhia kiristelyjä, ja pipo istuu oikein mukavasti, ja on lämmin.

Mitähän sitten? Värit toisin päin ja lapaset samaa sarjaa?2 kommenttia:

  1. Veikeä rottapipo! Kaikenlaiset fanineuleet ovat aina mielenkiintoisia. Pitäisi itsellenikin väsätä jotain fanitukseen. Terry Pratchetiin en ole tutustunut, muuhun fantasiaan kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo on ainakin lämmin ja pehmeä. :) Pratchetiä suosittelen ehdottomasti, mikäli tykkää erittäin kieli poskessa kirjoitetusta fiktiosta. :D

      Poista