torstai 3. tammikuuta 2013

Kankaita, kankaita!

Postin täti soitteli ovikelloa ja niinpä pääsin availemaan paketteja. Olin tilannut paria eri väristä fleeceä sekä muutamaa kuviollista puuvillakangasta, joista olisi tarkoitus surautella riippuja rotille. Tosin nuo puuvillaiset kankaat olivat sen verran kivoja, että saattaisin jopa niistä tehdä itsellekin jotain, mikäli vain taito ja kärsivällisyys myöten antavat.

Postikuski on muutenkin saanut olla ahkerana, sain lähetyksen matonkuteita, joista olen nyt testimielessä neulonut mattoja rotille. Näistä tulee myöhemmin juttua enemmän, kunhan testiraatini on omansa saanut tutkittua ja arvioitua. Ainakin värit olivat sitä, mitä pitääkin, ja trikookude ihanan pehmeää. Veikkaan, että ainakin omat jyrsimeni tulevat arvostamaan tekelettäni.

Ennestään olisi parikin kangasta odottamassa mittailua ja leikkelyä, sekä muutama tilattu tuote tekemistä vailla. Kroonisen neulojan krooninen vaiva on kipeytyvät kädet, joten lienee syytä aloittaa uusi vuosi liikunnallisemmin kuin edellinen päättyi, ettei tarvitse himmailla puikkojen kanssa.

Tässä uusimmat ostokset:

Ihana, ihana kirsikankukkainen puuvillakangas.

Retroilua

Kirsikoita kelta-oranssilla taustalla, aika soma tämäkin.

Fleecet, valkoista, punaista sekä oranssia. 

Ainakin tuo retrokangas ja kirsikankukat voisivat muuntautua muuksikin kuin rottain unipaikoiksi, mutta kassellaan - mä en todellakaan ole mikään ompelija, enkä aina jaksa olla niin viimeisen päälle tarkkakaan, mikä ei ehkä ole se paras ominaisuus vaatteita ommellessa. :D

Kunhan valmista tulee, niin postailen tänne kuvia, sillä nyt on kerrankin oikeasti varaa valita ja yhdistellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti