sunnuntai 6. tammikuuta 2013

NP - Nyt Puikoilla

Pitkään keskeneräisinä odottaneet raitasukat ovat vihdoinkin lähes valmiit, ja niinpä saanen ne jopa tänä talvena käyttöön. Kumma juttu, kuinka joulu sotkee omien neuleiden valmistumisaikataulun, nämäkin ovat olleet tekeillä jo varmaan syyskuusta...


Raitaa, raitaa..

Halusin itselleni polvipituiset raitasukat, ja niinpä valkkasin jo aikamoiseksi suosikkilangaksi muodostuneen King Cole Merino Blend Dk:n, väreissä Petrol 926, Fuchsia 787 sekä Silver 36. Lanka on konepesun kestävää, ihanan pehmoista ja olen siitä sukkien lisäksi väsännyt paljon muutakin viime syksyn aikana. Raidat tuotti Random Stripe Generator, johon syötetään haluttujen raitojen leveys, värit ja tarvittava määrä raitoja. Mikäli ensimmäinen tarjottu vaihtoehto ei miellytä, nappulaa painamalla saa uuden version arvioitavaksi. 

Koska joulu oli ja meni, voin vaihteeksi keskittyä neulomaan itselleni, sekä aloittelemaan helppoja ompeluprojekteja. Puikkopussukka ainakin tulisi tarpeeseen, jotta ympäriinsä seilaavat bambupuikkoni pysyisivät edes jonkinlaisessa järjestyksessä, eivätkä eksyisi ihan niin usein talttahampaiden nakerrettaviksi. Jonkinlainen penaali-tyyppinen ratkaisu voisi olla sukkapuikoille varsin näppärä, mukaan kun saisi myös muuta tarpeellista, kuten sakset ja neulan. Täytyypä suunnitella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti